Учасниця "Холостяка-11" Юлія "Зайка" Бельченко відповіла на запитання шанувальників про проект та особисте життя.

Відповідні відповіді з'явилися в її Insta-stories.

Відомо, що в 11 випуску "Холостяка" з Михайлом Заливако улюблениця глядачів Юлія "Зайка" повернулася в проект. Дівчина запросила бізнесмена на місце першої зустрічі і зізналася йому в своїх почуттях, завдяки чому отримала місце у фіналі.

Поки глядачі очікують гарячої розв'язки 11 сезону, Юлія активно відповідає на питання шанувальників в Instagram. Цього разу дівчина підняла ще кілька животрепетних тем.

"Зайка" розповіла, що у неї дружні стосунки з колишнім учасником "Холостяка" Сергієм Мельником, а також заявила, що змогла морально пройти весь шлях на проекті і пишається цим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Учасниця також пояснила, чому не зізналася Михайлу Заливако в почуттях поза проектом. За її словами, зв'язатися з ним в соціальних мережах було неможливо, оскільки тисячі людей йому пишуть щодня і її повідомлення просто загубилося. Номера телефону його у неї немає, оскільки вибулим дівчатам заборонено спілкуватися з "Холостяком" до завершення проекту. Єдиною можливістю було достукатися до Міші до фіналу, щоб він не встиг зробити свій вибір до її визнання.

Деякі користувачі Мережі також висловили на адресу "Зайки" своє невдоволення, заявивши, що дівчина занадто багато ниє і поводиться пафосно.

Юлія спростувала чутки про те, що її визнання було лише частиною сценарію. Вона пояснила, що це був щирий порив: вона лише передала конверт, проте йти Михайла на зустріч ніхто не змушував. "Зайка" також зазначила, що все, що відбувається на проекті є реальною поведінкою людини в екстремальних умовах, а не грою.

Вона розповіла, що якось раз у житті зіткнулася з відносинами на відстані. За її словами, все було чудово, проте одна сторіс в Instagram в мить зруйнувала всю ідилію. Однак, Юлія попросила шанувальників не рівняти все під один випадок, оскільки є море позитивних результатів таких ситуацій.

Нагадаємо, що Юля " Зайка "сказала, на що довелося піти заради повернення на"Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако запропонував українцям обрати переможницю проекту:"Решетник однозначно".

Також Знай.uа писав, що Юлія " Зайка "зробила зізнання після повернення до" холостяка "Михайла Заливако:" пів ночі плакала...".