Україну з понеділка, 17 травня, накриє циклон з дощами і грозами, що потягне за собою зниження температури.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

За її словами, вже завтра, 17 травня, в Україну прийде циклон, який принесе з собою дощі і грози. Температура також знизиться.

Так, вдень опади очікуються в північних, центральних областях, а також в Одеській і Миколаївській.

Схід і більша частина Західної України потраплять в суху зону.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Похолодання торкнеться Київської та Одеської областей.

Температура повітря коливатиметься завтра вдень у межах +17+22 градусів.

А ось у східних областях, на півдні (крім Одеської області), Дніпропетровській і Сумській ще буде справжнє літо, температура підніметься до +23+29 градусів.

У Києві, 17 травня, пройдуть дощі і похолодає. Температура повітря вдень +18+20 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода 15 травня в Україні проллє дощі в деяких областях, але спека не піде. У суботу, 15 травня, майже по всій Україні очікується тепла, але хмарна погода.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа. Стало відомо про те, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.

Також «Знай.иа " писав, що Перевіряти кліщів і взяти парасольки: якою погодою здивують українців майбутні вихідні. Чи можна ховати теплий одяг в шафки, або краще почекати.