Турецька актриса і зірка "Величного століття" Нур Феттахоглу відреагувала на хейт, який на неї полився після публікації відвертого знімка.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Нур Феттахоглу відома глядачеві завдяки ролі Махідевран в серіалі "Величне століття". Нещодавно турецька актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram провокаційний знімок, який викликав бурю обговорень в мережі.

На фотографії Нур відображена в білій майці, що лежить в ліжку. Одяг ледь прикривала тіло актриси, що і послужило несхвалення безлічі її шанувальників. Багато засудили її за розміщення подібних знімків в священний для мусульман місяць Рамадан, вважаючи його занадто відвертим. Інші підписники відзначили худорлявість Феттахоглу і порадили їй поправитися на кілька кілограмів.

Пост Нур Феттахоглу в Instagram / скріншот
Пост Нур Феттахоглу в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Через кілька днів бурхливих обговорень зірка турецького кіно вирішила вийти на зв'язок і порозумітися перед своїми фанатами.

"У мене немає часу зациклюватися на дрібницях!! Я живу так, як подобається мені, і так, щоб добре себе почувати. Ті, хто мене знає особисто - розуміють, що я не люблю хвалитися, і у мене немає бажання виглядати для когось красиво", - написала актриса.

Пост Нур Феттахоглу в Instagram / скріншот
Пост Нур Феттахоглу в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що зірка серіалу " Постукайся в мої двері "показала" любов "від сонця:"була три хвилини".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мер'єм Узерлі вирішила продемонструвати свою натуральну красу.

Також Знай.uа писав, що зірка "чудового століття" Бурак Озчівіт відправився на візит до Кадирова: "такий тренд".