Відома українська комедійна актриса, гумористка і зірка "Кварталу 95" Олена Кравець любить радувати шанувальників яскравими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 630 тисяч осіб.

Нещодавно стало відомо, що Кравець стане однією з ведучих нового шоу "Твій день". А поки прем'єра не стартувала, актриса у всю готується до ефірів і нового амплуа в ролі ведучої прямого ефіру.

Про це розповіли на офіційному акаунті шоу "Твій день" в Instagram.

Так, Олена разом з редакцією продумує актуальні теми для обговорення, цікаві історії та свої поради з різних питань.

Як зізналася Кравець, то для неї шоу "Твій день" справжній дебют в ролі телеведучої і цікавий виклик.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Насправді, я трошки хвилююся, адже це для мене перший великий досвід у ролі ведучої прямого ефіру. Так, звичайно я неодноразово проводила великі заходи, але в проекті "Твій день" - справжній дебют в ролі телеведучої. Це цікавий виклик для мене. Вже думаю про те, чим буду ділитися з глядачами, працюю над вимовою, контентом та інше",- розповідає Олена Кравець.

Нагадаємо, що прем'єра шоу відбудеться 24 травня об 11:15 на телеканалі "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "співачки з мене не вийшло"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Кравець з "Кварталу 95" стала схожою на свою маму: "яке щастя"

Також «Знай.иа " писав, що Олена Кравець з Кварталу 95 відрізала волосся і "додала" собі років: "Стала виглядати старше"