З Канади прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в місті Торонто просто посеред житлового мікрорайону Етобіко сталася стрілянина. В результаті кривавого інциденту загинув чоловік, ще троє людей отримали поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню канадського новинного агентства CBC, яке посилається на інформацію місцевої поліції.

За даними журналістів, правоохоронців викликали на місце події до житлового комплексу на Вілловрідж-роуд.

Стрілянина в Торонто, фото: CBC
Стрілянина в Торонто, фото: CBC

Попередньо, седан чорного кольору виїхав на круговий рух перед в'їздом в житловий комплекс. Звідти зловмисники, кількість яких невідома, відкрили стрілянину близько до двох припаркованих авто-Mercedes Benz і Toyota Camry.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Офіцери поліції, які приїхали на виклик, виявили одну жертву на кільцевій розв'язці біля Mercedes, ще двоє поранених лежали на вулиці поруч.

Йшлося про чотирьох місцевих у віці від 20 до 30 років з "дуже серйозними" вогнепальними пораненнями. Їх госпіталізували, проте 28-річний хлопець помер від отриманих травм. Стан інших медики визначили як небезпечний для життя.

Раніше повідомляли, у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "Час сплив".

Як повідомляв Знай.uа, машину франківчанина розстріляли з гранатомета: "Привіт з 90-х".

Знай.uа писав, оскаженіла стихія влаштувала харків'янину добрий ранок: так виглядає "вдала" парковка.