Вже завтра, 18 травня відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2021", де Україну представить перспективний гурт Go_A. Солістка розповіла про свої відчуття від усієї метушні.

Катерина Павленко активний користувач соціальної мережі Instagram, і регулярно проводить прямі ефіри вечорами, де спілкується з шанувальниками, і ділиться емоціями за день.

Цього разу стрім пройшов з готелю в Роттердамі. Дівчина розповіла про те, які вона емоції відчуває перебуваючи в цьому місці. Чи все сталося так, як вона очікувала.

"Все набагато позитивніше якось. Знаєте, в Європі все набагато позитивніше відбувається. І навіть люди на вулиці набагато позитивніше, всі посміхаються, і ти в якійсь такому середовищі знаходишся, де немає ніякої злоби один до одного. Це сильно впливає на все, що тут відбувається. Враження, ніби я в інший світ потрапила" - розповідає солістка групи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Катя Павленко, фото: скріншот
Катя Павленко, фото: скріншот

Вона також зазначила, що люди в Роттердамі не бояться показувати своїх емоцій, не бояться сказати тобі, що ти кльовий. Все те, що відрізняє європейців від українців, і як зізнається Катерина Павленко, це те, до чого нам потрібно йти.

Варто відзначити, що днями стало відомо про те, що дівчина підписана в соціальній мережі Instagram на представницю з Росії, співачку Маніжу. При цьому, ця підписка є взаємною. Чи встигли вони поспілкуватися в Роттердамі-невідомо.

Маніжа і Катя Павленко, фото: скріншот Instagram
Маніжа і Катя Павленко, фото: скріншот Instagram

Раніше також учасники гурту розповіли про свої переваги, за кого вони вболівають на майбутньому конкурсі. Ось, наприклад Катя бажає удачі учаснику зі Швейцарії, якого минулого року всі ставили переможцем. Тарас віддає свої 12 балів Литовській групі The Roop, яка також є і є лідером букмекерів, а ось Ігорю сподобався рок з Фінляндії.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров на" Євробаченні "попався на плагіаті України:"сукня Ані Лорак, стиль Лободи".

Як повідомляв портал Знай.иа, солістка гурту "Go_A" Катерина Павленко про можливий тріумф на Євробаченні.

Також Знай.иа писав, що вокалістка go_а отримала результати тесту на covid перед Євробаченням:"я вільна".