У мережі з'явилися кадри резервного виступу групи Go_A, які представляють Україну цього року на "Євробаченні".

Кадри потрапили в сюжет телеканалу "UA Суспільне".

Вже у вівторок, 18 травня, український гурт go_a виступить у першому півфіналі "Євробачення-2021" з піснею "Шум". Конкурс, незважаючи на пандемію, відбудеться Наживо, проте організатори ввели деякі обмеження за кількістю глядачів.

Go_A / скріншот з відео
Go_A / скріншот з відео

Через те, що" Євробачення " могло і цього року не відбудуться Наживо, конкурсанти зняли резервні номери, які показали б у прямому ефірі конкурсу і по ньому б оцінювали талант виконавців.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Українська група Go_A також зняла резервний номер, проте не публікувала його в мережі, щоб його не оцінювали до презентації на "Євробаченні". Однак, під час зйомки сюжету про зйомку даного ролика, телеканал "Суспільне" випадково показав уривок виступу на камеру.

Варто відзначити, що Резервний номер go_a ставив український режисер-постановник Костянтин Томільченко, який займався підготовкою до "Євробачення" співачки Джамали. Що примітно, номер саме цієї української приніс країні перемогу на конкурсі в 2016 році.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка запалила з супер-піснею для Євробачення: Полякова і Каменських закрутилися в танці від захвату.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, в якому з півфіналів і який за рахунком виступатиме Україна на "Євробачення-2021".

Також Знай.uа писав, що Білорусь залишиться вдома:" Євробачення " відмовило дітищу Лукашенка в участі.