Іван і Євгенія знайшли один одного на війні. Шлюб пара уклала в одному з прифронтових міст в стислі терміни.

Про новоспечену сім'ю розповіли на сторінці 92-ОМБр він. кошового отамана Івана Сірка у Фейсбуці.

Всього два роки тому друзів об'єднувала тільки одна мета - захист рідної країни. Женя прийшла добровільно в армію ще в 2016 році, а Іван в 2018. Дівчина прийшла на війну з економічною освітою, а Іван відразу після магістратури з двома дипломами - інженера-програміста і офіцера-психолога, а також з бажанням звільнити рідну Донецьку область від окупантів.

"Наша перша зустріч відбулася на "нулі", це був жовтень 2019-го року,"промка". Увечері починалися ворожі обстріли і Іван, наполегливо і суворо, зробив мені зауваження, що я не там стою і треба бути обережною, коли пересуваєшся по позиції. Я на той момент не перший день служила, тому приємно було усвідомлювати, що в новому колективі думають про безпеку бійців і не церемоняться", - згадує дівчина.

фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка
фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як зізналася Женя, то за стільки років роботи поруч з чоловіками спокійно сприймала чіткі накази і не виявляла "жіночі примхи". Тому, коли спілкувалася з Іваном, то сприймала його як товариша.

Спочатку вони багато розмовляли про роботу. Потім Ваня почав часто писав смс-ки, де ділився думками і переживаннями.

"Я у нього питала:" Ти ж психолог! Навіщо тобі мої поради?", а він відповідав:"Психологам теж потрібно з кимось говорити". Так все і пішло-поїхало",- розповіла Женя.

Одного разу після ротації Іван запропонував дівчині поїздку до Харкова, на що та погодилася. Іван показав дружині свої улюблені місця і вже тоді зрозумів, що його "серце б'ється і душа співає". Женя і далі сприймала його, як друга. Навіть коли вони приїхали до рідного Маріуполя Івана на знайомство з його родиною, Женя не відчула особливого потягу. А Ваня поступав мудро і не поспішав. І ось через час і "військова броня" Жені почала танути.

фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка
фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Як розповіла захисниця, то в одну мить вона відчула тепло в серці. У неї з'явилося бажання побачити, поговорити з Іваном. А коли були обстріли, то сильно хвилювалася за нього.

"Так все і сталося. Ніколи не думала, що за півтора року дружби можна виростити любов", - каже Євгенія.

Нещодавно Іван зробив пропозицію дружині. Це сталося вже тоді, коли бригада виконувала бойові завдання на Сході. Пара служить в різних ротах, тому бачаться вкрай рідко.

"Перед тим, як їхати на важливе завдання просто якась сила мене потягнула до дружини. Я дуже хотів почути від неї: "так!". Приїхав, встав на коліно, вона була ошелешена, але відповідь мене задовольнив. Дуже важливо знати, що тебе чекають",- згадує Іван.

А через деякий час Іван написав коханій і запропонував розписатися. І вже наступного дня пара одяглася в "громадянку", заїхала за кільцями та іншими атрибутами і уклала шлюб. Іван сумео домовиться з РАГСом про церемонію в прифронтовому містечку.

фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка
фото: 92 -ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Молодята мріють про дітей, та й про весілля в сімейному колі - з рідними і друзями. А поки дзвонять один одному після обстрілів і зізнаються в коханні. Женя дякує Івану за те, що робить її кращою: ніжнішою, добрішою, щасливішою. Іван, переповнений почуттів, ласкаво називає її "Моя маленька дівчинка."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Збігає на фронт і клянеться не закохуватися в солдата: героїчна історія "Сестрички" на Другій світовій війні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружна сім'я разом пішла на фронт, горе і радість навпіл: все заради України

Також «Знай.иа " писав, що Історія кохання на війні зворушила всю Україну: одружилися в госпіталі, п'ять років вставали з інвалідного візка