Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Втім, і на цьому зміни артистки не закінчилися: зірка виствила забавне відео-селфі, здивувавши численних фанатів оновленим кольором волосся. Красуня постала перед камерою з каре смарагдового кольору і темними коренями, нібито дивуючись експерименту і відзначаючи, що просто "переборщила з якимось пігментом". При цьому Наталя поцікавилася у шанувальників, чи подобається її аудиторії таке несподіване перевтілення.

"Сьогодні звичайно не 1 квітня, але....

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Став+, якщо подобається
Став -, якщо НЕ подобається

Ps тільки мені здається, що зеленувато🤢"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "очі стали дуже яскраві, виразні🔥 🔥 🔥", " а мені подобається😍Русалочка🔥", "залишаємо) краще ніж блонд🔥 🔥 🔥 🔥", "що біла перука,ніяка,що,зелена😂,зніміть,і будьте зі своїм волоссям,з ним ви молодше,років на 10", "перука", " Зеленувательнко, але на тобі все гарно виглядає ♥️♥️😍😍💫💫💫💫💫".