Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка відвідала церемонію нагородження премії "Viva! Awards", позуючи на червоній килимовій доріжці в розкішному образі. Зірка приміряла шовкову помаранчеву сукню з глибоким декольте і розрізом на нозі, білосніжні босоніжки на підборах і масивне намисто, суцільно всипане камінням.

Ще однією "фішкою" епатажного образу виконавиці стала її зачіска - Наталя фактично "повернула" свій рідний колір, заплетівши кілька дрібних кісок. При цьому Могилевська позувала перед камерами з іншими зірками українського шоу-бізнесу і дала інтерв'ю Каті Осадчій.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Як вам нове плаття? 🧡

VIVA пройшла чудово!

Вітаю всіх переможців та номінантів."

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "як цигани з табору!!!😢 😢 😢 ", "Колір красивий, але фасон бееее", "колір прикольний, личить, але якесь важкувате, не вистачає легкості...бант цей в центрі, наче, зайвий", "плаття повністю "вбило" вашу фігуру...дивний вибір, є ж вдома дзеркало", " мені здається, що сукня дуже повнить...".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".