У мережі знову заговорили про звільнення міністра охорони здоров'я України Максима Степанова. Чи відбудеться це найближчим часом.

Інформація про це з'явилася на сторінці Оргкомітету захисту державної медицини в Україні в соціальній мережі Facebook.

Там закликали президента України Володимира Зеленського, а також саму політичну силу "Слуга народу" не виконувати вказівки "заокеанських партнерів", стосовно звільнення чиновника.

Українська медицина вже має досвід по закордонних "креатурах" в особі екс-міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, якій вдалося зруйнувати сотні медичних установ по всій країні, як повідомляється в пості.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В оргкомітеті вважають, що корупційна і руйнівна реформа призвела до звільнення десятків тисяч співробітників лікарні, в результаті чого Україна не змогла підготуватися до пандемії коронавірусної інфекції.

"Ми звертаємося до депутатів Верховної Ради України з проханням зрозуміти що чекає українську державну медицину в разі виконання забаганок іноземних посольств, і продовження "політики Супрун" в Міністерстві охорони здоров'я" - пишуть автори поста.

Максим Степанов / фото: МОЗ
Максим Степанов / фото: МОЗ

Від їх дій при голосуванні можуть залежати життя близьких, друзів, а також всього українського народу.

Нагадаємо, кілька днів тому з'явилася новина про звільнення Максима Степанова. Це питання вніс на розгляд сам прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. І на поточному тижні депутати повинні його розглянути, після чого підтримати або ж відхилити. Все залежатиме від їх голосування.

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською".

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей".