Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість підготувала для шанувальників свіжий сюрприз - виявляється, Мішель стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", який телеглядачі зможуть побачити вже 5 червня.

Варто відзначити, що раніше виконавиця брала участь в зйомках сезону "Орла і Решки", присвяченого 10-річному ювілею, після чого отримала безліч захоплених відгуків. Партнером артистки у свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

"Нарешті можу поділитися новиною
- я стала ведучою нового сезону @orelireshka_official " Орел & Решка. Земляни"! Стартуємо вже 5 червня на @novy_channel

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після нашого болівійського випуску в ювілейному сезоні я закохалася в цей проект і в найталановитішу команду, яка його створює. А тепер разом з @makashovskiy ми стали її частиною!

Завжди було цікаво спілкуватися з людьми, бути ближче, слухати їх історії, зрозуміти чим вони відрізняються, що у них спільного що робить їх особливим - а зараз такими цікавими і неймовірними зустрічами наповнений кожен мій день! А я наповнена натхненням і спрагою пригод!

Впевнена, що новий сезон вразить кожного глядача, бо він про людей, про Людину❤️

Поділилася атмосферою і своїми першими враженнями в муд-відео на мою українську пісню Échale. Окрема подяка команді "Орел&Решка" за кадри!"