Ексдружина українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком Михайлом Хомою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців. Так, Ярослава вже встигла дати кілька відвертих інтерв'ю на болючу тему розлучення, зізнавшись, що настільки довіряє чоловікові, що навіть не наймала адвоката для поділу майна.

Однак, на слова дівчини вже встиг відреагувати і сам Дзідзьо - чоловік присвятив колишній коханій вірш, як би натякаючи на те, що виконавиця лише "завила на весь світ". Михайло заявив, що у нього є і своя правда, запевняючи, що звучить вона набагато гірше, ніж брехня.

"Прикрилась чистотою підлість
І вилізла на слуп.
Завила на весь світ жалійка,
Так неприємно пахне бруд.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Собаки брешуть, вітер носить,
А я тихесенько мовчу.
Нікому правди не розкажу,
Бо правда - гірша за брехню...

моя поезія"

Втім, Slavia не залишила такий відвертий пост без уваги. У коментарях під знімком співачка написала чоловікові вірш у відповідь.

instagram.com/dzidzio/

"Я знаю, що все буде добре
За тебе я Бога молю
Хоча ми вже більше не пара
Я тебе серцем люблю

Я знаю, що час не приходить
Минає, прОходить наш час
Давай збережемо з тобою
Нитку, що зв‘язує нас... ❤️❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.