Відома українська співачка Alyosha поділилася кількома рецептами своїх улюблених страв. Чим зазвичай харчується знаменитість і годує свою сім'ю.

На кухню "Cмачного ексклюзиву" з Марією Мельник прийшла відома співачка Alyosha. В ефірі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" артистка розповіла, якими кулінарними шедеврами балує чоловіка Тараса Тополю і дітей.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

Спочатку вона розповіла ведучій, як вона готує сирну пасту для сім'ї. Для цього знадобляться наступні інгредієнти:

  • Італійська паста - 1 уп.;
  • Сир брі - 140 г;
  • Бринза - 100 г;
  • Пармезан - 100 г;
  • Сметана 15% - 200 г;
  • Кріп свіжий - 100 г;
  • Часник - 4 зубчики;
  • Маслинове масло - 20 мл;
  • Вершкове масло - 70 г;
  • Солі - 15 р.

Alyosha, фото facebook
Alyosha, фото facebook

Популярні новини зараз

Slavia знайшла, чим зайнятися після розлучення з Дзідзьо: "Раджу всім"

Колишній Пугачової Кіркоров поповнив "чорний список" в Україні: більше не почуєте

Дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова без вагітного живота здивувала усіх: "Легше нам"

Потап ошелешив зізнанням про розставання: "Почали знімати рожеві окуляри"

Показати ще

Спочатку потрібно відварити пасту до стану альденте - коли вони вже готові, але ще не встигли розваритися. Головне вчасно вловити цей момент. Далі на сковороді розтоплюється вершкове масло і нарізається сир брі. У ємність додаєте ще й сметану, після чого можна засипати саму пасту.

Все це ретельно перемішуєте, натираєте пармезан, і подрібнюєте часник. Не забудьте посолити за смаком. Далі викладаєте все на блюдо, і все, блюдо як у Alyosha готове.

Alyosha і Тарас Тополя: instagram.com/alyoshasinger
Alyosha і Тарас Тополя: instagram.com/alyoshasinger

Також, доповненням до пасти стає салат, також за рецептом жінки

Інгредієнт:

  • Стиглий авокадо - 1 шт.;
  • Слабосолений лосось - 200 г;
  • Креветка - 80 г;
  • Помідори черрі - 7 шт.;
  • Шпинат - 40 г;
  • Петрушка - 40 г;
  • Латук - 40 г;
  • Рукола - 40 г;
  • Кедрові горішки - 40 г;
  • Насіння гарбуза - 20 г;
  • Насіння соняшнику - 20 г;
  • Свіжа журавлина - 20 г;
  • Бальзамічний оцет- 2 ст. л.;
  • Маслинове масло - 3 ст. л.

Потрібно змішати латук, рукколу, шпинат і петрушку. Далі нарізаєте авокадо, лосось, і відправляєте до зелені. Креветки потрібно трохи підсмажити на сковороді, і також відправити в ємність до перерахованих вище продуктів.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

Додати розрізані навпіл помідори черрі, журавлину, насіння гарбуза і соняшнику, кедрові горішки. Заправити бальзамічним оцтом і оливковою олією. І все, ваш салат вже готовий.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання.

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "з'явилися нові…"