Українська співачка SLAVIA (Ярослава Хома) розповіла, чому вона з DZIDZIO (Михайлом Хомою) не завела дітей, як вони ділитимуть майно і чому вона не жертва.

Детальніше про це артистка розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Нещодавно стало відомо, що Ярослава і Михайло Хоми розлучаються. Виконавці ще не подали документи на розлучення, проте вже працюють над цим. SLAVIA розповіла, що її чоловік працює з адвокатом над підготовкою документів і вона повністю довіряє йому в цій справі.

На питання слави Дьоміна про те, як вони з DZIDZIO збираються ділити майно, Ярослава розповіла, що вони ще не думали над цим питанням.

"Я не ділила ніколи, не знаю. Ну, спочатку розлучимося, а потім будемо вже наступні питання вирішувати", - заявила SLAVIA.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Slavia, instagram.com/slavia_official/
Slavia, instagram.com/slavia_official/

Співачка зазначила, що процес розлучення у них з Михайлом затягнувся, оскільки співак не може знайти час, щоб зібрати всі документи, з'їздити в різні установи та інше. На даний момент вона чекає, поки DZIDZIO вирішить з адвокатом всі формальні розлучення і виділить час на оформлення розлучення.

Крім цього, Ярослава Хома розповіла, що у Михайла не було часу, щоб завести дитину. Вона зазначила, що ніколи не говорила про те, що чоловік не хоче дітей, просто у нього не було на це часу.

Slavia, instagram.com/slavia_official/
Slavia, instagram.com/slavia_official/

SLAVIA заявила, що не хотіла б залучати дитину у все це сумбурне життя, оскільки йому постійно потрібно давати любов. Більш того, зазначила співачка, що вона не є єдиним учасником даного проекту.

"Я повинна відчути енергію чоловіка, що йому це треба. Я повинна бачити, що чоловік хоче, що він готовий, що це не буде йому зараз заважати в кар'єрі, тому що він дуже талановитий... Я чекала, чекала весь цей час, що від нього буде посил конкретний, ось беремо і робимо, розумієш? І я це як жінка повинна відчути, а я не відчувала", - розповіла SLAVIA.

Нагадаємо, що колишня дружина Дзідзьо Slavia звернулася за допомогою до психотерапевта.

Як повідомляв портал Знай.uа, Slavia зізналася, хто поставив фінальну крапку у відносинах:"до цього йшло".

Також Знай.uа писав, що Slavia відверто розповіла чому розлучилася з чоловіком: "відчувала себе непотрібною".