Відомий український композитор, співак і музичний продюсер Олександр Пономарьов поділився з шанувальниками радісною новиною і поцікавився, з ким йому записати дует.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олександр Пономарьов вже не перший десяток років відомий українцям завдяки своєму чарівному голосу і відмінним навичкам організації. Виконавець взяв "під крило" не одного українського артиста і допоміг йому піднятися по зіркових сходах. Однак, крім продюсування, композитор любить ділитися з українцями і власними успіхами.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

Цього разу Олександр Пономарьов порадував шанувальників новиною про те, що написав нову пісню. Він зазначив, що бачить її у виконанні двох людей, тому запропонував українцям вибрати йому напарника.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Написав нову пісню , з Божою допомогою! Бачу її як дует , але може бути і сольною! Якщо дует , з ким би хотіли його почути? Відмічайте , я поки думаю і Ваша думка допоможе!",- написав продюсер.

У коментарях шанувальники Пономарьова почали обговорювати, хто підійде найкраще для дуету. Багато хто запропонував йому заспівати з Тіною Кароль, проте, крім цього, прозвучали імена Христини Соловій, Юлії Саніної, Дзідзьо, Ірини Білик та інші. Одна з фанаток попросила Олександра Пономарьова зверне увагу на маловідомих виконавців, щоб привнести в музику щось нове.

Нагадаємо, що Пономарьов підкорив мережу турботою про свою "масу": "замовила плов!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов перетворився на брутального байкера: мотор реве, дорога кличе.

Також Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов зворушливо згадав про покійну маму:"Люблю і молюся".