Як відомо, на HBO Max з'явиться продовження культового серіалу "Секс у великому місті". У сиквелі з десяти епізодів під назвою "And Just Like That..." будуть головні зірки – Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс.

Напередодні зйомок серіалу в Нью-Йорку в мережі з'явився архівний знімок, на якому зображена "Керрі Бредшоу" в 17-річному віці.

На сторінці "Зірковий шлях" в соцмережі Instagram порівняли її з більш свіжою фотографією, на якій видно наскільки змінилася зовнішність 56-річної Сари Джесіки Паркер через 39 років. Варто зазначити, що акторка дійсно дуже змінилася за цей час, і від милої дівчинки залишилися тільки ясні очі сірого кольору.

"Сара Джессіка Паркер в 17 років і зараз 🔥 Друзі, а ви любите стрічки за участю актриси? Яка улюблена? Діліться в коментарях ⭐", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Сара Джессіка Паркер, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що у "Секс у великому місті" замість Саманти Джонс (Кім Кетролл) з'являться азіатка і афроамериканка.

Нагадаємо, HBO планує реанімувати "Секс у великому місті".

Як повідомляв портал Знай.uа, головні зірки "Сексу у великому місті" Синтія Ніксон (Міранда), Сара Джессіка Паркер (Керрі) і Крістін Девіс (Шарлотта) розмістили в Instagram перший тизер продовження популярного серіалу, який покажуть на HBO Max.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 86 років пішла з життя американська акторка Лінн Коен, відома за роллю домогосподарки в серіалі HBO "Секс у великому місті".