У Києві біля кондитерської фабрики Roshen з фонтанів полилася гаряча вода.

Відео з місце події опублікував Telegram-канал "Киев Сейчас".

Повідомляється, що інцидент стався ввечері, в понеділок, 17 травня, біля кондитерської фабрики Roshen, розташованої біля станції метро "Деміївська" в Києві. Як можна побачити на опублікованих кадрах, з фонтану, який розташований біля головного входу, полився окріп.

"Гейзер з окропу пішов у фабрики Roshen", - йдеться в повідомленні.

Також можна помітити, що люди швидше поспішають пройти небезпечну ділянку з окропом, навколо якого все затягнуло паром.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фонтан з окропу / скріншот з відео
Фонтан з окропу / скріншот з відео

Варто нагадати, що це не єдиний випадок потопу в Києві. Нещодавно стало відомо про кумедний інцидент, який стався в одній зі столичних квартир.

Поки господиня перебувала в лікарні з коронавірусом, її два десятки котів жили під опікою волонтерки. Однак, вона не могла сидіти з вихованцями вдома, тому вони вирішили, що їм можна займатися самоуправством.

В один із днів коти, очевидно, захотіли попити, для чого відкрили кран у ванній. Однак, закрити його ніхто не зміг, тому вода вилилася на підлогу, а в слідстві затопила і сусідів знизу. Від витівки вихованців постраждало 5 квартир на 4 поверхи вниз.

Нагадаємо, що харківські студенти "плавають" в гуртожитку після дощу: мокра стеля і конспекти в калюжах.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові з під землі забив потужний "гейзер": "новий фонтан від Садового?".

Також Знай.uа писав, що місто під Києвом пішов під воду через відлигу, люди втрачають терпіння: "Кораблики можна пускати".