Найстаріший житель Австралії Декстер Крюгер розповів, як йому вдалося дожити до 111 років.

Детальніше про це пише видання 7 News.

В австралійському штаті Квінсленд проживає найстаріша людина на континенті – Декстер Крюгер. У понеділок, 17 травня, чоловікові виповнилося 111 років і 124 дні. Він народився в січні 1910 року і зміг обігнати попереднього рекордсмена і ветерана Першої світової війни Джека Локетта, який помер в 111 років і 123 дні.

Декстер Крюгер / фото: 7 News
Декстер Крюгер / фото: 7 News

Декстер Крюгер розповів, що в час святкування цієї дати його оточували сім'я і близькі друзі. Навіть Міністр оборони Австралії Пітер Даттон завдав довгожителю візит, щоб дізнатися, як йому вдалося прожити так довго.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Знайдіть те, що вам подобається робити, і робіть це добре. Я поставив перед собою мету, коли був зовсім молодий, і я її домігся", - заявив Декстер.

Серед інших секретів довгого життя Крюгер зазначив, що часто їсть курячі мізки. Колишній пастух і ветеринар зізнався, що дожити до почесного віку йому також допоміг віддалений спосіб життя.

Декстер Крюгер в дитинстві / фото : 7 News
Декстер Крюгер в дитинстві / фото : 7 News

Декстер Крюгер / фото: 7 News
Декстер Крюгер / фото: 7 News

"Коли мені було сім років, батько подарував мені теля, і з тих пір я займаюся скотарством. Для мене було і буде великою честю бути найстарішою людиною, яка коли-небудь побувала в Австралії", - зазначив Декстер Крюгер.

Довгожитель розповів, що його виростили німецькі іммігранти, а за своє життя він написав 13 книг, остання з яких – автобіографія. Декстер зізнався, що письменство є одним з тих речей, які допомагають йому жити далі.

Нагадаємо, що харьковчанка пережила війни і голод-залізна сила духу: 100 років щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Столітня прикарпатка поділилася секретом довголіття:"11 дітей і Божа допомога".

Також Знай.uа писав, що пережив два голодомори і Другу світову: столітній українець похвалився негативним тестом.