Український гурт Go_A, який представляє Україну на "Євробаченні" цього року, показав кадри з генеральної репетиції перед першим півфіналом.

Відповідне відео з'явилося на сторінці групи в Instagram.

Відомо, що вже у вівторок, 18 травня, відбудеться перший півфінал "Євробачення 2021", в якому візьме участь український гурт Go_A. музиканти вже провели кілька репетицій, а також відвідали відкриття конкурсу, так звану бірюзову доріжку.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

У понеділок, 17 травня, відбулася генеральна репетиція першого півфіналу і українські представники вирішили поділитися частиною свого виступу з шанувальниками. В цілому, номер нічим не відрізнявся від того, що був показаний на попередніх репетиціях – ті ж декорації, костюми і рухи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що Україна знову піднялася в Рейтингу Букмекерів. Так, шанси на прохід Go_A у фінал оцінюються в 3 місце серед 16 конкурсантів, а от серед переможців українські представники посіли 8 місце.

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Також нещодавно музиканти розповіли, що організатори пісенного конкурсу посилили запобіжні заходи на тлі пандемії COVID-19. Якщо раніше учасники "Євробачення" зобов'язані були робити експрес-тест на коронавірус кожні 48 годин, то тепер їм роблять ПЛР-тести, що є більш неприємною процедурою.

Нагадаємо, що солістка Go_a Катя Павленко і Manizha " подружилися "напередодні Євробачення:"ніякої злоби один до одного".

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка групи "Go_A" Катерина Павленко розповіла про можливий тріумф на Євробаченні.

Також Знай.uа писав, як go_a представили Україну на відкритті " Євробачення 2021"