З великої Одеси, куди буквально через кілька тижнів хлинуть натовпи туристів і відпочиваючих, приходять доволі тривожні новини. Тут водій маршрутки вирішив, що він або Юлій Цезар - може робити багато речей відразу і нічого йому за це не буде, або просто непомітний хлопець - і йому теж нічого не буде.

Мова йде про те, що водій 185-го маршруту просто під час водіння на швидкості "залипав" в телефон, як звичайний пасажир.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть".

Одеський водій, фото: Telegram
Одеський водій, фото: Telegram

"Будні водія 185 маршрутки. #нампишут. Спілкується просто за кермом і його не бентежить, що маршрутка їде на швидкості, а в салоні купа людей, які хочуть доїхати, як мінімум, цілими і неушкодженими. На зауваження - грубіянить, грубить жінкам. Ну і, за класикою, ще й маску не носить", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що у Львові водій маршрутки накричав на шестикласника і вимагав у дитини гроші, незважаючи на те, що до кінця навчального року школярі мають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті за наявності учнівського квитка.

Чоловік зазначив, що таке відбувається вже не вперше. Найчастіше водії вважають за краще взагалі не зупинятися, коли бачать дитину на зупинці.

Раніше повідомляли, у Харкові водій тролейбуса попався за мерзенним заняттям: "Нехай пасажири труяться".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові маршрутник безцеремонно виставив школяра на дощ: "Плати гроші".

Знай.uа писав, у Львові бидло-маршрутник змусив дитину мокнути під дощем: "Плати або вали".