Стало відомо про те, що в Одесі пройшла сильна злива, яка затопила вулиці міста. Тепер у деяких місцях стався потом, які паралізувало місто.

Зокрема, найсильніше постраждала вулиця Середньофонтанська. Про це розповіли місцеві жителі, які почали публікувати фотографії та відео з місця в мережу.

Одеса, фото: Odessa online
Одеса, фото: Odessa online

"Ну, що товариші, дістаємо човни?😝 🛶 "- йдеться в одному з Telegram-каналів, де опублікували новину про подію. Води настільки багато, що вже реально можна доплисти кудись.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

І по всій видимості, це буде набагато швидше, ніж на автомобілі, або ж пішки.

Сильний дощ в Одесі пройшов у понеділок, 17 травня, і його тривалість була не більше двадцяти хвилин. Рівно стільки часу знадобилося на те, щоб сталося подібне.

Варто відзначити, що вівторок, 18 травня теж буде дощовим. Про це повідомили синоптики з Укргідрометцентру. Погода буде протягом Для сильно мінливою, але в основному по всій території йтиме дощ.

Температура вночі в середньому буде від 10 до 15 градусів тепла, а вдень від 16 до 21 градуса тепла.

Коли прийде справжнє потепління, без зайвих опадів, поки що не повідомляється. Деякі синоптики відзначають, що влітку може бути також дощовим.

Раніше повідомляли, в Україну прорвуться люті морози: синоптик Діденко спрогнозувала, коли чекати весну.

Як повідомляв Знай.uа, коли в Україну прийде весна: синоптик ошелешив морозним прогнозом.

Знай.uа писав, безжальна стихія скувала Тернопіль, рятувальники б'ють на сполох: червоний рівень.