Відомий українськи синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в середу, 19 травня. Дощі тривають, а тепліше не стає.

Про це жінка написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Дощова погода буде в більшій частині континентальної Європи, а ось в Альпах навіть може піти сніг.

Україну стороною опади не обійдуть, і в середу, 19 травня пройде як дощ, так і грози. При грозах можливий також град, але невеликий.

Температура повітря в більшості областей складе від 18 до 23 градусів тепла. Холодніше очікується лише в Житомирській та Київській областях - +14+19 градусів, злегка свіжо.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Столиця, до слова, не стала виділятися, і також прийме дощі і грози. Краще не забувати парасольку вдома або на роботі, інакше сухим дійти навряд чи вийде.

Якщо вам потрібно щось робити, святкувати або проводити на відкритому повітрі - з найближчої перспективи майже ідеальною буде субота, 22 травня, сонячно і тепло.

Саме тоді потрібно виділити день на прогулянки, а також, можливо, невеликі пікнички.

А поки що, плануємо тільки не забути взяти парасольку з дому, і одягнутися тепліше. При цьому, варто відзначити, що температура на вулиці досить комфортна, головне не надіти занадто легкий одяг, інакше можна легко застудитися.

Раніше синоптики повідомляли, що перший місяць літа - Червень буде досить теплим, а ось дощі знову відновляться тільки в липні місяці.

Нагадаємо, що смертоносний ураган залишив тисячі українців без даху над головою: "будемо жити в руїнах"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "смерч" посеред буднів Нагірного Карабаху: Старий вирішив оглянути снаряд

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті насувається потужний шторм, запанікували навіть синоптики: "затопить"