Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в теплу Одесу, виставляючи безліч яскравих фото з кафе і ресторанів, а також на тлі місцевих визначних пам'яток. Так, артистка вирішила пожартувати над аудиторією, показавши кумедний знімок з прогулянки по пляжу, навмисно подовживши собі ноги в одному з фоторедакторів.

Зірка приміряла джинси, блейзер-оверсайз і білосніжний міні-топ, проте через занадто довгі ноги так і не змогла повністю вміститися в кадрі. До слова, справжній зріст Лесі становить 180 сантиметрів.

"А ви думали як я так швидко до Києва з Одеси прийшла😂
Одна нога тут, друга там

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Чекаю смішне в коментарях☺"

Фолловери почали жартувати: "Ейфелева Леська)"," Ахпхпххп, Полякова атдихає😂 😂 😂", " яка ти гарна, як антилопа😅", " якщо до одного підбора прив'язати крудочку, вийде офігенний циркуль. 😉", "Можна мені пендель і я одразу на Мальдівах😅", "Ніжки макарошки, ну ті з родини спагеттєвих😂", "Леся Гуліверівна", "Реклама Растішки )", "😄😄😄😄😄😄😄😄😄то капець , а не Леся".