Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка заінтригувала численних фанатів свіжою композицією "До дна", прем'єру якої пообіцяла представити вже в п'ятницю 21 травня. Зірка постала перед аудиторією в абсолютно несподіваному для себе образі, примірявши ковбойське вбрання з яскраво-червоним капелюхом-стетсоном, а також жакетом з глибоким декольте, розшитим золотою аплікацією.

Оновлений стиль Наталя доповнила макіяжем з акцентом на очах, а у волосся вплела кілька дрібних кісок.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"ПРЕМ'ЄРА 21 травня!

Це дуже спекотно...
Ловіть перші іскри 🔥
"До дна"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "Наташа, це просто офігенно!!!! У мене немає слів, у мене мурашки по шкірі, це реально хіт. Це супер❤️🔥", " крута🖤 🖤 🖤", "як у Старому кіно про ковбоїв", " шикарна!😍 Дуже чекаємо ❤️", " 100% хіт🔥 🔥 🔥 🔥"," клас☺ ☺ ☺ там гітара?! 🤗".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".