Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне спільне селфі з красунею-дружиною Вікторією, позуючи на модному показі їх 6-річної доньки Лізи. Так, зіркове подружжя весело кривлялося на камеру, випинаючи очі і губи, ніжно притулившись один до одного головами. При цьому шоумен жартівливо поцікавився у адіторії, чи знають ті значення слова "краш".

Варто відзначити, що слово "краш", популярне в молодіжному сленгу, - це людина, яка вам дуже сильно подобається, об'єкт насолоди і захоплення, таємна симпатія.

"Знаєте, що таке «Краш»..?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

@viktoriya_tka4"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "краще спілкуватися нормальною людською мовою, ніж вживати словесне сміття....", "Краш це людина яка тобі подобається😍"," Вона твоя крашиха😂", " Краш це коли гра вилетіла...", "Класна парочка", "так і не зрозуміла, що таке краш", "Краш це Юрій", " Які ви няшні!!!Бачу лише двох людей які знайшли оден одного!!!", "Віка як щоки не надуває, до Юрчика не дотягує😂".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність