Відома українська співачка Тетяна Решетняк, яка виступає під псевдонімом Tayanna порадувала українців новим фото в соціальній мережі Instagram. Однак, це не все, чим здивувала артистка.

На новому фото дівчина сидить за кермом автомобіля, повністю вся в білому. Майка підкреслила струнку фігуру дівчини, а шанувальники змогли більш детально розглянути татуювання, яке красується на ключиці співачки.

У публікації Тетяна Решетняк вирішила поговорити на важливу тему, яка змінила її сприйняття життя.

"Сьогодні послухала аудіо книжку і вирішила, що день почну не з питання" що я хочу?", а з " що я можу зробити..."- сказано в повідомленні під знімком. При цьому, не тільки для себе, але і для коханої людини, сина, батьків і друзів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Почати вона вирішила з малого, але такого важливого - щодня кожну годину вона буде робити техніку «стоп кадр», і тим самим посилати всім промені любові і радості.

Tayanna, фото: Instagram
Tayanna, фото: Instagram

По знімку можна зробити висновок, що співачка щаслива на даний момент, і у неї є для цього все, про що вона так довго мріяла.

До слова, не так давно повідомили новину про те, що дівчина стане глашатаєм на міжнародному конкурсі Євробачення. У фіналі вона оголосить бали журі від України.

Кілька разів співачка намагалася потрапити на конкурс, але, спроби марні. Всього кілька кроків не вистачало до виконання мети.

У 2019 році дівчина в 3 разів вирішила випробувати свої сили, але, всього за тиждень до ефіру виявилася, і її замінила Maruv, яка, до слова, і перемогла. Однак, на конкурс не вирушила з ряду політичних причин.

Нагадаємо також, що представниками України став гурт Go_A, вони вже в Роттердамі, готуються до першого півфіналу.

Нагадаємо, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином а що відповіла б Лорак: "він звик»

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола і мокра: співачка TAYANNA позбавила чоловіків сну кліпом "Фантастична жінка"

"Знай.ua" писав, TAYANNA показала зворотний бік відносин: тікайте відразу, якщо помітите