Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість вразив шанувальників свіжим романтичним знімком коханої дружини, яка позувала серед квітів в саду їх замку в селі Грязь. Так, Примадонна приміряла білосніжну напівпрозору блузу з відкритими плечима і глибоким декольте, посміхаючись на камеру в один з теплих весняних днів.

Артистка показала, як виглядає без краплі макіяжу на обличчі і "фірмової" об'ємної зачіски. До слова, в різних інтерв'ю 72-річна Алла Борисівна не раз зізнавалася, що користується послугами пластичних фирургів і косметологів.

"Ах, літо!"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Прекрасна Алла😍", "свіжа😍літня красуня"," Ах, Алла❤️", " чудове фото! Скільки в ньому радості і позитиву!!! Алла супер!", "Яка красива, природна, жива!😍 😍 ", "Природна, прекрасна🔥", "Перебір. Це вже перебір", " від колишньої Алли нічого не залишилося!", "старече плече і груди навіщо виставляти?Або 72 роки не старість??Все в пружності і стиглості???..чого вже смішити то?..", "Кошмар�😢😢�.".