Легендарний австралійський серфер Тадж Барроу приголомшив "поверненням" на дошку. Він не виступав на великих заходах вже з 2016 року. Але в ці травневі дні 42-річний серфер знову ловить хвилю. Шанувальники Світової ліги серфінгу були просто приголомшені такою подією.

Але не довго довелося радіти, один із запливів на острові Роттнест зупинили через несподіваних гостей, до спортсменів припливли акули.

Про це стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7News.

Тадж Барроу, фото: 7news
Тадж Барроу, фото: 7news

Барроу разом з іншим австралійцем Джеком Фрістоуном і американцем Гріффіном Колапінто тільки почали свою гонку в затоці Стрікленд. Їх несподівано викликали назад на берег. Було помічено невелику акула, яка запливла в 200-метрову заборонену зону навколо учасників змагань, і змагання було припинено.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Затримка тривала менше 30 хвилин, але коли змагання відновилися, Барроу не зміг обігнати своїх молодших суперників і залишитися в турнірі. Колапінто виграв гонку результатом по двох хвилях 12,50 з 20, при цьому Фрістоун також залишився в чемпіонаті з сумою 11,16.

Тадж Барроу, фото: 7news
Тадж Барроу, фото: 7news

Барроу, який фінішував з результатом 9.60, визнав, що для нього це було полегшення. Ветеран спорту щасливий, що він все ж наважився на невеликий камбек і змагання вже підійшло до кінця. Словом, він радий, що все вже закінчилося.

"Мені б дуже хотілося зібрати пару хвиль і отримати кілька оцінок. Мені більше не подобається змагатися, тому я щасливий, що все закінчилося. Ще й ця акула", -заявив 42-річний серфер.

Раніше повідомляли, хлопець 10 років не мив і не розчісував голову: на що перетворилася голова бідолахи.

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко потрапила в біду на Балі: величезні хвилі мало не забрали ведучу в океан.

Знай.uа писав, Цукерберг рептилоїд: по мережі розлетілася унікальна фотографія глави Facebook.