Відома українська співачка, а також екс-солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася новим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там дівчина розповіла про свій новий проект, який покаже шанувальникам зовсім скоро.

Справа в тому, що не так давно гурт вирішив завершити своє існування, і обидві його учасниці вирішили почати сольну кар'єру. У Слави Камінської вже вийшло кілька сольних пісень, а ось Вікторія Смеюха тільки починає свій творчий шлях з нового аркуша.

"21 травня я представлю світу першу пісню" ми не ангели " з мого сольного репертуару. А також у четвер країна побачить спеціальний сюрприз на ТБ " - пише дівчина у себе під постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мабуть, мова йде про музичний кліп на цю пісню, який по всій видимості вже знятий. На знімку Вікторія стоїть в незвичайному образі, який їй неймовірно підходить.

"Чи довго йшла? Чи Готова? Нервую? - Недовго (бо всьому свій час)! Готова! Трошки. У моїй творчій кар'єрі я чітко відчувала, коли настане цей момент" - продовжила вона.

Що з цього вийшло, можна буде почути, і навіть побачити вже днями. У коментарях під постом Вікторію почали підтримувати не тільки шанувальники, а й зіркові колеги.

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот скріншот

"І вже на цьому тижні ви побачите прем'єру, яка, сподіваюся, торкнеться ваших душ також глибоко — як і моєї. Безмежно люблю вас, Ваша VIKTORIA".

Нагадаємо, Віка з "НеАнгелів" подражнила українців – радує око шейхів, поки земляки закриті на карантині.

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" гаряче розважилася в джакузі лише з туфелькою: "Розшукую принца»

"Знай.ua" писав, Вікторія Смеюха з " НеАнгелів" влаштувала битву бікіні з молодою мамою: "Немов подружки"