Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр, рекламуючи бренди космецевтики і мінеральної косметики. Так, артистка приміряла довгу сукню чорного кольору, доповнивши елегантний образ срібними браслетами на правій руці і нюдовим макіяжем, а також зачіскою з об'ємними локонами.

Зірка вирішила видати власні секрети краси: виявляється, Аліна відмовилася від цукру, не їсть жирну, смажену, гостру їжу, не вживає молочні продукти і каву, скоротила м'ясо в раціоні. Також Гросу намагається випивати на добу до двох літрів води.

"І так, скоро мій таємний марафон догляду за обличчям завершиться і нарешті я готова поділитися з вами своїми думками і результатом ☺

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

1️⃣ я намагаюся пити в день близько 2 літрів рідини.

2️ ⃣ не вживаю цукор, майже виключила на цей час солодке.

3️ ⃣ абсолютно не їм жирну, смажену, гостру їжу.

4️ ⃣ не вживаю молочку, каву. І максимально скоротила в раціоні м'ясо.
Це все звучить складно і жахливо, але насправді дається мені легко.

5️⃣вранці прокидаючись, я вмиваюся льодом з відвару ромашки..."