Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість зустрілася біля студії звукозапису Mozgi з давнім другом, репером Позитивом, з яким виконавці і співали разом в групі "Время и стекло" протягом 10 років. Так, артистка сіла на спину Олексію Завгородньому, забавно висунувши язик і посміхаючись на камеру.

Сам же Позитив жартівливо зазначив, що саме так винесе Надю на сцену на початку її великого сольного концерту в Києві, який пройде 5 червня в КВЦ "Парковий".

Варто відзначити, що ще в березні-місяці 2020 група "Время и Стекло" оголосила про завершення свого існування через 10 років кар'єри. Надя Дорофєєва і Позитив відзначили, що між ними немає конфліктів, просто кожен з виконавців вирішив йти своїм шляхом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Скучили? Я так!

Саме так я винесу на сцену @nadyadorofeeva 5 червня у квц Парковий на її великий сольний концерт у Києві!

Посилання на квитки в сторіз! 😉 👾 💜 до зустрічі!"

Фолловери не пройшли повз: "нарешті ми дочекалися спільних фоточок❤️😻", " чому такі милі?", "Ну що за лапусііі😭 💔. Винось її і залишайся з нею на сцені, тоді точно всі прийдуть😉 🐰 💓.", "Варто прийти навіть заради такого відкриття🔥 🔥 🔥".