Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила уривок з кліпу на пісню "Красное вино", інтригуючи свіжим альбомом, який обіцяє представити світу вже 21 травня. Так, в альбом артистки увійдуть такі композиції, як "Девочки рулят, "Красное вино", "Обидно", "Ма", "ABCD", "Шаг вправо", "Neon", "Loca", "Сорямба", "Если Небеса", "Бажай" и "Додому".

Зірка приміряла спокусливе шовкове вбрання яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, всипане стразами, а зухвалий образ доповнила вечірнім макіяжем з бордовою помадою на губах.

"Я танцюю
Ти дивись

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Красное вино 🍷
21.05"

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських похвалилася двома новими нагородами від музичного порталу TopHit Україна: виконавиця отримала премії "Кращий відеокліп року" і "Краща виконавиця".

"Для мене ці нагороди - символ того, що на своєму творчому шляху я рухаюся в правильному напрямку і що моя музика відгукується у ваших серцях ❤️

Тому я не втомлююся радувати вас новими піснями і з нетерпінням чекаю на 21 травня, щоб презентувати свій новий альбом "Красное вино"🍷"