Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося яскраве спільне фото зірки з давнім другом, телеведучим Юрієм Горбуновим.

Так, артисти ніжно посміхалися один одному і про щось розмовляли, в той час як Кароль тримала в руках величезний букет з різних квітів.

Варто відзначити, що чоловік Катерини Осадчої і кум Потапа Юрій Горбунов і Тіна Кароль разом довгі роки незмінно ведуть шоу "Танці з зірками", а також беруть участь в різних проектах. Крім цього знаменитості родом з Івано-Франківської області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Якщо дружити, то тільки так 😂 😻 "

Фолловери не пройшли повз: "Вони земляки з Івано-Франківщини...просто підтримують один одного в роботі,а за лаштунками в кожного своє оточення....", "На ТБ вони друзі) а в житті? Горбунов і Потап куми - не забувайте !", "Молодці Тіна і Юра.прекрасні друзі, які в будь-яку хвилину прийдуть на допомогу.", "Класний кадр🙈", " мені одній здається що вона його хоче з'їсти😂".