У середу, 19 травня, на території України продовжать випадати сильні опади, проте тепло не піде. У всіх регіонах країни очікуються грози, температура повітря складе від +15 до +22 градусів.

Синоптик Наталії Діденко на своїй Facebook-сторінці прогнозує, що циклон принесе на територію України дощі та грози. Від опадів українцям не вдасться сховатися.

В Укргідрометцентрі повідомляють, що найхолодніше буде на Заході та Житомирщині – +15 +17 градусів. При цьому найтепліша погода очікується на Півдні країни – +18 +22 градуса.

Вітер дутиме північно-західний, помірний. Однак при грозах можливі шквали і град.

У Києві теж будуть дощі і грози. Стовпчики термометрів піднімуться до +17 +19 градусів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять праведного Іова багатостраждального і мученика Діонісія. Рясне випадання роси вказувало на гарну погоду, а відсутність роси віщувало дощ.

погода 19 травня, фото з сайту Укргідрометцентру

Раніше ми писали про те, що на Україну насуваються потужні шквали і грози: забомбить "яйцями" з неба.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.