Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

У вівторок, 18 травня, 34-річна зірка розмістила сонячні фотографії на своїй сторінці в соцмережі, на яких вона позує у в'язаному світлому светрі, білій сорочці і блакитних джинсах. Ірина стоїть біля квітучого дерева посеред зеленого поля і посміхається на камеру.

У підписі до знімків співачка зізналася, що в цей день вона святкує свій День янгола.

"Сьогодні святкую іменини 🥳 😍 Дякую за ваші привітання ❤️", - зазначила в публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Іруся, щиро вітаю! 😍💕 Бажаю міцного здоров'я, удачі, яскравих вражень, любові 🌹", "Всього найкращого) 🌹", "Нехай янгол береже Вас і веде за собою 🙌", "Українська красуня ❤️😍❤️", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

скріншот

Ірина Федишин, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин показала, в кого вдалася такою красунею: знайди 10 відмінностей. Зірка подякувала своїй мамі за турботу і ласку, які вона дарувала їй всі ці роки.

Нагадаємо, Ірина Федишин показала, чим годує чоловіка: простим українцям не по кишені.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин показала, як "знущається" над дітьми: мокрі з голови до п'ят.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин розкрила любовні драми з чоловіками: "Нехай пошкодують".