Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Go_A пройшла у фінал Євробачення 2021

Ведучі пісенного конкурсу Євробачення оголосили результати першого півфіналу. Чи пройшла українська група Go_A у фінал і які оцінки отримала читайте далі. У вівторок, 18 травня, відбувся перший півфінал Євробачення 2021, в якому виступив і український гурт Go_A з піснею "Шум".

Укрпошта, фото: скріншот з відео
Укрпошта, фото: скріншот з відео

Українець поскаржився на аварійне відділення "Укрпошти"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Українці поскаржилися на відділення державного перевізника "Укрпошта". У мережі показали кілька кадрів з місць, де зберігаються наші з вами посилки. На кадрах, які з'явилися в Telegram-каналі "Україна в шоці", видно, що відділення "Укрпошти" знаходиться в якійсь напіваварійній будівлі.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва задерла сукню і показала труси, не запитавши Дантеса

Відома українська співачка, екссолістка популярної свого часу групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва показала досить відверте фото. На знімку співачка позує в сукні, край якої вона підняла показавши нижню білизну.

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

Чоловік купив в АТБ серветки з черв'яками

Випадок, який неприємно вразив українців, стався в одному з популярних супермаркетів мережі АТБ. Деталі ситуації повідомив телеграм-канал "чорний список". Виявляється, покупець придбав в магазині паперові рушники з черв'яком за обгорткою товару.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Анна Богдан зізналася в коханні "Холостяку" Заливако, українці не повірили

На офіційній сторінці проєкту в соцмережі Instagram опублікували відеозвернення фаворитки "Холостяка", якій пророкують перемогу у фіналі. Це відео Богдан записала напередодні церемонії троянд у 10 випуску. Так, дівчина зізналася, що починає закохуватися в Мішу.

АЗС, кадр з відео
АЗС, кадр з відео

У Києві встановили обмеження на АЗС з продажу палива

Одні водії радіють, а інші, хто звик користуватися такою продукцією, вважають, що на бензоринку знову дефіцит. Чого очікувати українцям від чергової паливної війни, дізнавалися журналісти програми "Джедаї" на каналі 2+2. З кінця минулого тижня більшість українських АЗС припинили продаж "преміального" пального.