Відома російська телеведуча Дана Борисова повідомила тривожну новину про свою доньку-підлітка Поліну. За словами телезірки, 13-річну дівчинку було терміново госпіталізовано до однієї з московських клінік.
За словами Борисової, після першого уроку їй подзвонили викладачі 13-річної дівчинки і повідомили, що вона завдала собі каліцтва в шкільному туалеті.
Про це стало відомо завдяки заяві самої Дани Борисової в соціальних мережах.

"Вона сьогодні дуже погано спала. У підсумку її на швидкій доставили в лікарню для дітей і підлітків", - розповідає Дана.

Буквально кілька тижнів тому Дана Борисова стала помічати у дитини подряпини на руці, але та все звалювала на собаку Мішель, яка нібито подряпала її під час гри. Однак пізніше Борисова помітила порізи не тільки на руках, але і ногах.
"Пішла до неї в кімнату, влаштувала обшук і знайшла рушники в крові. А через два дні вона вже вийшла з бинтами на зап'ястях. Мені розповіли, що це селф-харм. Психолог пояснила, що це не спроба суїциду, а перенесення душевного болю на фізичний", — заявила Дана.

Дана Борисова з донькою, фото: Instagram
Дана Борисова з донькою, фото: Instagram

Головну причину такої поведінки Дана бачить в хворобливих стосунках Поліни з батьком, який, за словами зірки, після Нового року всього лише двічі зустрівся з дівчинкою, після чого написав "ти вся в матір" і заблокував її. Коли Борисова звернулася до нього за допомогою, то той написав: "У психушній родині і з такою мамою це не дивно".
За словами Дани, Поліна погано вчиться. Телеведуча не сумнівається, що це теж через батька.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще