Відома українська співачка Надя Дорофєєва розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після 6 років спільного життя. Чи бувають в родині сварки.

Співачка DOROFEEVA у програмі "Зірковий шлях", яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі "Україна", розповіла про сварки з чоловіком.

З дня весілля пройшло вже шість років, і як розповідає дівчина, Їхні стосунки з Володимиром Дантесом вже набагато менше нагадують італійську сім'ю, чого не можна було сказати на початку шлюбу.

"Ми стали ближче. Ми навіть з'ясовуємо стосунки вже взагалі по-іншому" - говорить Надя Дорофєєва. Вони можуть трохи покричати, але, мабуть, прийшла та сама мудрість через роки, якої не було раніше.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Вже немає ось цього - я на зло піду в іншу кімнату ночувати, щоб тобі було неприємно. Тобто ми цим не займаємося вже", - говорить DOROFEEVA на каналі"Україна".

Також, поговорила співачка і про свої стосунки зі свекрухою. За її словами, жодного докору з її боку на адресу невістки не було. Вона Свята свекруха, каже українська співачка, і іноді навіть з перебором в інший бік. Зайвий раз не подзвонить, щоб не турбувати. Іноді Надя перша її запрошує в гості, щоб вона провела час з сім'єю.

З цього можна зробити висновок, що сім'я у них дійсно дружна і ідеальна, а всі сварки і образи вони вміють відразу налагоджувати. Це приходить з віком і досвідом, коли розумієш, що життя занадто коротке, щоб витрачати її на негаразди.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.