Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив зворушливе селфі, насолоджуючись запахом бузку в один з теплих весняних днів. Олексій приміряв білосніжну футболку-оверсайз з яскравим принтом, посміхаючись на камеру і демонструючи ніжні квіти.

Так, артист процитував кадр рядками зі свого хіта "Руки вверх", присвячений красі природи навколо, відзначаючи, що багатий не той, у кого є акції, івестіціі або великий дохід, а той, хто цінує світ: рослини, тварин, заходи і світанки сонця.

"Мои Акции ,в цветах Акации ,

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Инвестиции в пении птиц ,

мой доход - это солнца восход,

богаче тот ,кто по таким понятиям живет....

Мій бузок ...."

Фолловери почали коментувати публікацію: "спасибі велике за твою творчість.) Слухаючи кожен куплет, на повторі, досі, дивуюся, як можна, так точно потрапляти кожен раз🖤 💪 🤘", "прекрасний"," 🔥 🙌 👏 👏 👏 👏 круто❤️❤️❤️","дуже красиво😍 😍".