На сайті президента України з'явилася Нова петиція, і пов'язана вона з відновленням соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні військовослужбовців, які звільнилися в різний період своєї служби.

Про це йдеться в тексті самої петиція, яка була опублікована подорожнім Ігорем Миколайовичем.

Автор говорить про відновлення соціальної справедливості та дискримінації в пенсійному забезпеченні військовослужбовців, які були звільнені в різних період служби.

Це викликало дуже сильне соціальне напруження в окрузі ветеранів, а також неприйняття зазначеного військовослужбовцями, які планують звільнення з військової служби в найближчий період часу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ця ситуація є наслідком розбалансованості статті 63 та статті 43 Закону "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб", положенням якої визначається грошове забезпечення для обчислення пенсій. Результатом є пенсійне забезпечення осіб звільнених з військової служби, з вислугою близько 30 календарних років, тих що мають статус учасників бойових дій (ООС,АТО), на рівні мінімальної пенсії, при цьому вони проходять військову службу в запасі, в оперативному резерві першої черги і вважається що за рішенням керівництва держави негайно стануть на ...захист територіально цілісності та незалежності..." - пише чоловік.

Опублікована ініціатива була у вівторок, 18 травня. За добу їй вдалося зібрати 32 підписи, з 25 тисяч необхідних.

Воїн / фото: ООС
Воїн / фото: ООС

Якщо буде зібрано необхідну кількість голосів, президент буде зобов'язаний її розглянути в терміновому порядку, і винести свій висновок з того чи іншого приводу.

Раніше повідомляли, ціни на бензин підвищили, а дороги не ремонтують: українці підрахували, скільки має коштувати паливо.

Як повідомляв Знай.uа, українці обурені новим Трудовим кодексом: 1 вихідний і урізання прав.

Знай.uа писав, українці вимагають негайних перевиборів гімну країни: офіційний конкурс і оптимізм.