Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, пародіюючи відомого репера 6IX9INE. Так, артистка приміряла лише бюстгальтер бежевого кольору і аксесуари у вигляді місивних золотих ланцюгів, використовуючи і яскраві "фішки" виконавця з США: різнокольорові капи на зубах, а також райдужне волосся, яке Олена зобразила за допомогою йоржика від пилу.

Напівоголене тіло і обличчя зірка прикрасила перекладними крихітними татуюваннями, якими також славиться 6IX9INE. Виконавиця вирішила поговорити з аудиторією на тему криптовалюти і нових технологій, які не завжди позитивно сприймаються людьми.

"Коли мова йде про криптовалюту - я чую галас

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше скептично ставилися до комп'ютерних ігор, потім - до телеграм-каналів, ну а тепер черга дійшла і до криптовалют. Від різних інформаційних джерел ми чуємо, що крипта - це мильна бульбашка, яка невдовзі зруйнує світову економіку, а в надто пропагандистських ЗМІ - що тільки завдяки “чипізації” ми можемо нею і розраховуватись.

Але всі забувають про те, що це додатковий спосіб передачі кешу, оцінювання активів, а також - створення нового економічного простору для креативної індустрії, наприклад як NFT-аукціони..."