Український співак Олег Кензов вперше представив світу свою нову кохану Дашу і розповів, як зробив їй пропозицію.

Цим Виконавець поділився у програмі" Зірковий шлях "на телеканалі"Україна".

Відомо, що Олег Кензов вже двічі був одружений, проте всі шлюби закінчувалися розлученням. Тепер Виконавець вирішив знову спробувати свою удачу і навіть представив шанувальникам свою нову кохану Дашу.

Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/
Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/

Дівчина в ефірі програми" Зірковий шлях " розповіла, як коханий зробив їй пропозицію руки і серця і яку підніс каблучку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це відбулося кілька місяців тому і стало дуже величезним сюрпризом в один день з прем’єрою пісень. Я ні про що не здогадувалася, проте мені нічого не потрібно окрім руки і серця для щасливого життя. Ось така красива обручка, як я мріяла. Все має бути вперше. Це сталося. Хто вміє чекати, дочікується найкращого, ось що я вам скажу – це просто Тіфані. Ми люди з села, не дуже розбираємся в тих каратах, їй-Богу", - заявила Даша.

Сам артист розповів, що зробив пропозицію коханій якраз під час прем'єри своєї нової пісні. Він попросив Дашу зняти його на відео, щоб зробити анонс пісні. Якийсь час він співав на камеру, як раптом зупинився і почав зізнаватися їй у коханні.

Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/
Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/

"Ні, не було скрипаля поруч. Це була проїжджа частина. Дашу ледь не збила машина, тому що вона здивувалася і назад почала відходити. Я став дійсно на одне коліно, і більше розповідав про те, що це відповідально, це серйозний крок і треба не забувати, що є життя. Коротше, я став занудою з роками", - говорить Олег Кензов

У свою чергу Даша зазначила, що вони не поспішають з весільною церемонією, оскільки вона буде першою в її житті.

Відомо, що дівчина є менеджером виконавця і зустрічаються вони вже близько 4 років.

Нагадаємо, що колишня дружина Олега Кензова звинуватила співака в найстрашнішому:"бив так, що я обмочилася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Кензов з" Кохання на виживання " розкрив, як опинився в гамівній сорочці.

Також Знай.uа писав, що ведучий" Кохання на виживання "Кензов назвав головну фобію:" як вискочить ,як вжалить".