Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", ведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль з'явилася на несподіваному відео, де станцювала зі школярками.

Відповідні кадри з'явилися в сторіс Тіни Кароль на її сторінці в соцмережі Інстаграм, де на артистку вже підписано понад 1,8 мільйона читачів.

Варто зауважити, що фанати Тіни Кароль активно беруть участь у популярному челенджі з доповненою реальністю, у якому співачка обирає переможців.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

На кадрах три школярки танцюють у шкільних формах просто у класі на фоні дошки і парт. "Випускниці 2001", - йдеться в описі до відео.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше на своїй сторінці в Інстаграмі Тіна Кароль розповіла, що додаток розроблявся на Unity з використанням технологій ARKit / ARCore-інструментом доповненої реальності.

"Тіна виглядає реалістичною, що створює максимальний ефект занурення. Іншим важливим, але більш творчим завданням, було створення ефектів.", - йдеться у повідомленні артистки.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

Нагадаємо, Тіна Кароль розчулила українців перед Євробаченням, син підтримав: "Вперед!". Тіна Кароль підтримала музичний гурт Go_A, який виступає на Євробаченні-2021

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль їде в Білорусь на "Слов'янський базар", від якого відмовився Олег Винник. Співачка Тіна Кароль має намір взяти участь у "Слов'янському базарі"

Також "Знай.ua" писав, Тіна Кароль несподівано заговорила про заміжжя з олігархом: "Його статус". Тіна Кароль відверто зізналася про заміжжя з олігархом