Популярна українська артистка і колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер поділилася обновкою зі свого власного магазину.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Багато хто знає Надію Мейхер в ролі талановитої співачки і актриси, проте артистка також є і дизайнером і навіть відкрила власний магазин в Києві. Тепер, крім фотографій з життя або фотосесій, співачка радує шанувальників свіжими обновками в її шоу-румі.

Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher
Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher

Цього разу Надія Мейхер анонсувала вихід нової колекції і навіть показала одну з суконь, яка в неї входить. На опублікованому відеоролику виконавиця елегантно порухалася в такт музиці і закуталася в білі тканини, що розвиваються. Для фотосесії Мейхер одягла ту саму сукню просторого фасону з різнокольоровими візерунками, яке оголило її спину. Образ вона доповнила елегантним чорним капелюхом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Надії Мейхер в Instagram / скріншот
Пост Надії Мейхер в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники відзначили неймовірну красу не тільки сукні, але і самої Надії, а також похвалили її дизайнерський талант. Хтось також написав, що сукня безсумнівно подарує власниці гарний настрій.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Надія Мейхер перервала мовчання після новин про домагання продюсера "ВІА Гри".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Мейхер ввела в ступор публіку, заговоривши на "мові предків": "чому б ні?".

Також Знай.uа писав, що Надія Мейхер пережила неминучу втрату: "Свобода".