Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська прокоментувала розлучення свого куми Дзідзьо з дружиною Ярославою.

Зірка поділилася цим з ведучими програми "Зірковий шлях" на телеканалі"Україна".

Відомо, що нещодавно український виконавець Дзідзьо заявив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою через 8 років шлюбу. Вони вже встигли неодноразово прокоментувати те, що відбувається і заявили, що це їх спільне рішення і ніхто крім них в цьому не винен. Однак, українці порахували, що в цьому може бути замішана кума співака Ольга Цибульська, за що обрушили на неї масу негативу.

Дзідзьо і Цибульська, скріншот: Youtube
Дзідзьо і Цибульська, скріншот: Youtube

Тепер же телеведуча вирішила публічно заявити, що ніякого відношення до розлучення своїх друзів не має.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Історія, яка стосується DZIDZIO і його колишньої дружини, не стосується зовсім мене. Я не заглядаю в чужу хату, чуже ліжко, під чужу ковдру. Тому воно десь шумить повз мене, я не причетна до цієї історії. Мені здається, що розлучення – це справа двох. Мені шкода, тому що це болісно і для чоловіків, і для жінок. І я насправді теж в певний момент життя починала особисте з нуля. Я теж знаю, наскільки це непросто, наскільки це складно. Так що хай розбираються", - прокоментувала Цибульська.

Крім цього, українська співачка розповіла, що її чоловік не став у ній сумніватися на тлі чуток про її причетність до розлучення Дзідзьо: "Якщо жінка народила тобі сина, в тебе немає сенсу в ній сумніватися. Так що в нас все ок".

Нагадаємо, що Оля Цибульська опинилася з однією подушкою на вокзалі: "уявляєте тусовку?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Цибульська розповіла про краще побачення під Ейфелевою вежею:"повернулася з сином під серцем".

Також Знай.uа писав, що після скандалу з розлученням Дзідзьо Цибульська відверто розповіла про дитячу мрію: "у мене його забрали...".