Відома українська співачка, а також дочка легендарної артистки Ніни Матвієнко, Тоня показала, яким може бути її чоловік поза роботою.

Новий пост з роликом вже опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що Арсеню Мірзояну, 20 травня виповнюється 42 роки, і на честь цього жінка вирішила його привітати, показавши архівні кадри, на яких чоловік веселиться.

"Ти вмієш любити, творити, радіти, кайфувати від життя! Нехай все у тебе здійснюється, як ти цього бажаєш. Многая літа, люблю тебе 💜 @arsen_mirzoian Скоро будемо знову відкривати для себе цей безмежний світ", - підписаний пост Тонею Матвієнко.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Даний ролик, який знаходиться в публікації, був знятий ще в Чикаго, 3 роки тому. У той час, коли ще не було пандемії коронавірусу, всі виступали на сцені, і можна було спокійно без маски пересуватися в громадських місцях.

Сам Арсен Мірзоян вирішив станцювати під музику, яка грала в закладі, а Тоня Матвієнко знімала на смартфон, і ось, нарешті прийшов його час.

Чоловік практично відразу ж відповів в коментарях на привітання, написавши: "спасибі, кохана. Я люблю тебе".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом вже більше п'яти років. У 2016 році у них народилася дочка, яку вони назвали на честь великої бабусі - Ніна.

А ось ще через рік, пара вирішила зіграти весілля, і офіційно оформиит свої відносини.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко прямо на пляжі: "обідня творчість".

Як повідомляв Знай.uа, голий Мірзоян перетворився на пірата посеред Єгипту: "Пам'ятаєте?".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко в ластах "атакували" Єгипет: Тримайся, море.