У мережі показали, в якому стані знаходиться громадський транспорт в Україні. Людям доводиться платити за проїзд в не комфортних умовах.

Про це повідомили в Telegram- каналі "чорний список", прикріпивши до посту ролик з доказами.

На відео видно, як у салоні маршрутки протікає дах. Україна вже кілька тижнів заливає дощами, опади випадають чи не щодня. Людям доводиться іноді виходити на вулицю в таку погоду, і замість того, щоб з комфортом дістатися до призначеного місця, вони змушені терпіти подібне.

Струмінь дощу дуже сильна, все протікає, і бризки летять на людей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Навіть не намагайтеся сховатися від дощу в чернігівських маршрутках... він все одно промочить вас до нитки. Маршрутка №30. # Чернігів " - сказано в повідомленні в Telegram-каналі.

Користувачі в коментарях почали висловлювати свою думку про це:" Євро маршрутка, а Хулі"," а скоро поїдемо в цих диво маршрутках за 10 гривень","це мікроклімат нового рівня, з ефектом дощу)".

Варто відзначити, що плачевний стан громадського транспорту помічено не тільки в цьому регіоні, але, і практично по всій Україні. Ось, не так давно в одній з маршруток міста Одеса також пішов дощ, в салоні транспорту. Пасажири замість того, щоб комфортно доїхати до потрібного їм місця, були змушені стояти або сидіти під холодним, весняним дощиком.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал Знай.ІА, локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також Знай.ІА писав, що у Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса - " чому без маски?!"