Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію кумедних спільних кадрів з головним героєм шоу "Холостяк 11" Михайлом Заливако, позуючи на одному зі світських заходів у столичному гольф клубі. Так, артистка приміряла стильний брючний костюм-оверсайз чорного кольору і яскраве взуття, зніяковівши від несподіваного презенту "Холостяка" - Михайло запропонував зірці келих шампанського.

Красуня розсміялася на камеру, зазначивши, що заповітна трояндочка - всього лише запрошення на побачення, а ось келих ігристого означає щось більше. До слова, шанувальники Нікітюк не раз просили ведучу стати новою героїнею шоу "Холостячка 2", проте замість Лесі шукати кохання на проекті буде співачка Злата Огнєвіч.

"Трояндочка від холостяка @kanyeeebear - це всього лише запрошення на побачення)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Келих ігристого - це НАЗАВЖДИ🙂"

Фолловери не пройшли повз: "Лесяяя, треба брати😍 😂"," красива пара могла б бути👏 🔥 😍"," як пасуєте одне одному!", "Я бачу ти прийняла його троянду😂", " Леся, може будете черговою холостячкою?) 😍 ", "Гарне почуття гумору - ось це назавжди😜❤️", "підкорила холостяка з першого погляду🥰 🔥".