Буквально кілька тижнів тому мільйони українців помітили, що цінники на головні продукти харчування в торгових точках сильно змінилися. Багато хто скаржиться, що ціни стрімко ростуть, а заробітні платні в цей же час залишаються на місці.

На цей раз ми знайшли дуже цікаві цифри, як і де встановлюють свої ціни на такий продукт як гречка. Ми вирішили дізнатися, чи дійсно вона "золота", або є місця, де можна знайти "соціальні" розцінки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Гречка, фото: Reuters
Гречка, фото: Reuters

"У нас з'явилася нова рубрика! Тепер "Народний ревізор" порівнюватиме ціни на популярні продукти, щоб ви були в курсі цінової політики різних супермаркетів і вибирали для себе оптимальний варіант. Сьогодні говоримо про гучну гречку. Економісти кажуть, підстав для виникнення дефіциту продукції немає. Проте ціни на гречку (за 1 кг) коливаються від 33 до 69 грн.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

1. В "АТБ" гречка коштуватиме від 33.3 грн (марки "Розумний вибір")
2. У "Посаді" і "Велмарті" - від 34 грн (власного виробництва)
3. В "Ашані" - 33-38 грн
4. В "VARUS" - 37.4 грн
5. В "Metro" - від 37.9 грн
6. В "Сільпо" - 38 грн
7. У "Fozzy" - близько 41 грн
8. В "Мегамаркеті" - 47.8 грн
9. У "Форі" - 51.99 грн
10. "Еко-Маркеті" - від 52 грн/кг

Гречка, фото з вільних джерел
Гречка, фото з вільних джерел

Значно дешевше купувати крупу на вагу, але ми не рекомендуємо цього робити через часті скарги від читачів на якість продукту. Найдорожчими виробниками гречки є "Сквирянка", "Metro Chef", "Олімп", "Саркара", "Ядриця". Найдешевша - продукція власного виробництва від "Посада" і "АТБ".

Раніше повідомляли, харків'яни застрягли в чергах АТБ на карантині: "З 7 кас працюють тільки 2".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік купив в АТБ серветки з черв'яками: "Дякую скажіть, що не в ковбасці".

Знай.uа писав, українці впарили морозиво з гнилими зубами замість начинки: обережно, може знудити.